مجله و فروشگاه اینترنتی دانستنیها

آنچه هر ایرانی باید بداند را در irknowledge جستجو کنید.

مجله و فروشگاه اینترنتی دانستنیها

آنچه هر ایرانی باید بداند را در irknowledge جستجو کنید.

طرز تهیه خورش سیب گلاب

طرز تهیه خورش سیب گلاب


در تابستان خورش سیب گلاب را حتما امتحان کنید


تعجب نکنید. مگر با به خورش درست نمی کنید؟ خب این هم خورش سیب است. این خورش نه تنها خیلی خوشمزه است بلکه به لحاظ ظاهری شکل و شمایل متفاوتی هم دارد، که جان می دهد برای مهمانی های رسمی و رو دربایستی دار به خصوص در فصل تابستان که فصل سیب گلاب است.

مواد لازم برای 2-3  نفر :

گوشت ران گوسفندی 200 گرم
 سیب گلاب 3 عدد
 شیره خرما یا انگور1/2 پیمانه
 پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
آرد ذرت1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سرکه2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خورش سیب گلاب :
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز داغ را همراه با گوشت خرد شده داخل قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. حالا مقداری آب اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

سیب ها را پوست بگیرید، هسته‌های آنها را جدا کنید و به صورت درسته آماده کناری بگذارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس سیب‌ها را داخل آن کمی تفت دهید.

بعد از آنکه گوشت پخت، سیب‌ها را همراه با شیره خرما یا انگور و سرکه به خورش اضافه کنید. حدود 20 دقیقه برای پخت سیب کافی است. به میزان لازم نمک و فلفل هم به خورش اضافه کنید.

در یک کاسه کوچک آرد ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را همراه با برنج سرو کنید.

نکته :
این خورش را با سیب های درشت تر هم می توانید درست کنید، فقط باید آن ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.