مجله و فروشگاه اینترنتی دانستنیها

آنچه هر ایرانی باید بداند را در irknowledge جستجو کنید.

مجله و فروشگاه اینترنتی دانستنیها

آنچه هر ایرانی باید بداند را در irknowledge جستجو کنید.

نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت

نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت



با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

_ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.

_ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

مواد :
یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.

افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.