مجله و فروشگاه اینترنتی دانستنیها

آنچه هر ایرانی باید بداند را در irknowledge جستجو کنید.

مجله و فروشگاه اینترنتی دانستنیها

آنچه هر ایرانی باید بداند را در irknowledge جستجو کنید.

نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات

نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات



کباب کردن سبزیجات شاید خیلی آسان به نظر بیاید اما اگر می خواهید سبزیجات نرم و ترد باشد، لازم است نکات زیر را رعایت کنید.

_ سبزیجات را به تکه های مساوی خرد کنید.

_ پس از خرد کردن، کمی آن ها را چرب کنید. توجه داشته باشید سبزیجاتی مانند قارچ و بادمجان به روغن بیشتری نیاز دارد. به اندازه ۲قاشق غذاخوری برای هر سینی سبزیجات، روغن اضافه کنید.

_ سبزیجات رادر حجم زیاد نپزید؛ سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن، له می شود.

_ سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود تا کاراملی شود. حرارت پایین یعنی مدت پخت طولانی که احتمال له شدن آن ها را افزایش می دهد.

_ در زمان پخت که حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا یکسان پخته شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.